با ما تماس بگیرید: 09131854454  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


کارت0
جمع:0 تومان
سبد خرید شما خالی است

پرینتر سه بعدی FDM

Fused deposition modeling یا پرینتر سه بعدی FDM یک روش ساخت افزودنی است که مواد به صورت لایه ای طبق الگوی از پیش تعیین شده رسوب گذاری می شوند تا جسم مورد نظر ما شکل بگیرد. متریال بعد از گذشت از دمای انتقال شیشه خود ذوب می شوند و طبق الگوی تعیین شده اکسترود می شوند تا جسم را لایه به لایه بسازند.

به زبان ساده یک پرینتر سه بعدی FDM با فشردن فیلامنت پلاستیکی درون هات اند و ذوب کردن آن، فیلامنت را به صورت لایه هایی روی بستر چاپ پرینتر، اکسترود می کند. این لایه ها در یک دیگر ذوب شده و در نهایت جسم مورد نظر مارا می سازند.

بسیاری از انواع متریال وجود دارد که می توان با تکنیک های FDM استفاده کرد از جمله رایج ترین آن ها: ترموپلاستیک ها، شکلات، خمیرها و حتی مواد عجیب مثل ترموپلاستیک مخلوط شده با چوب (فیلامنت چوب) است.

پرینتر سه بعدی FDM ارزان ترین و سریع راه برای رسیدن به پرینت سه بعدی است، اگرچه مزایای زیادی نسبت به سایر روش های پرینت سه بعدی دارد اما نقاط ضعفی نیز دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

مزایا و معایب

اصلی ترین مزیت پرینتر سه بعدی FDM نسبت بسیار عالی هزینه به ساخت آن است به طوری که با قیمت پایین امکان پرینت قطعات بزرگ وجود دارد. یکی از معایب اصلی پرینتر سه بعدی FDM این است که با افزایش حجم قطعه پرینت سه بعدی، کیفیت آن کاهش می یابد.

از دیگر مزایای پرینتر سه بعدی می توان به مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد. اکثر پرینتر های سه بعدی رایج در بازار گران نیستند. همچنین مواد اولیه آن ها یعنی فیلامنت ها نیز ارزان هستند. همه ی این موارد کار با پرینتر سه بعدی FDM را مقرون به صرفه می کنند. همچنین پرینتر FDM پیچیدگی چندانی ندارد در عوض یکی از آسان ترین پرینتر های سه بعدی است که هر فردی می تواند با آن کار کند.

پرینتر سه بعدی FDM جای کمی را اشغال می کند و با طیف گسترده ای از انواع فیلامنت تغذیه می شود که این باعث می شود امکان پرینت هر قطعه ای در رنگ ها و جلوه های مختلف را داشته باشد حتی قطعاتی با ظاهر فلزی یا چوبی. (با استفاده از فیلامنت چوب یا فیلامنت فلزی).

اما از معایب پرینتر سه بعدی FDM می توان به ناصاف بودن سطح قطعه پس از پایان پروسه پرینت اشاره کرد. بنابراین قطعات پرینت سه بعدی نهایی به پرداخت نیاز دارند. همچنین زمان زیاد پرینت ،گرفتگی نازل و نچسبیدن لایه اول به صفحه چاپ از دیگر معایب رایج پرینتر سه بعدی FDM است.

          

مقایسه محصولات

محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!

محصولات مورد علاقه

لیست علاقه مندی های شما خالی است!

پرفروش ترین محصولات