با ما تماس بگیرید: 09131854454  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


کارت0
جمع:0 تومان
سبد خرید شما خالی است

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دوگانه

در ابتدا پرینتر های سه بعدی تنها محدود به پرینت یک ماده در یک زمان بودند زیرا تنها یک نازل وجود داشت. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ظهور پرینتر های سه بعدی با اکسترودر چندگانه سازندگان قادر به پرینت دو یا چند ماده در یک زمان هستند.

فرآیند پرینت با پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه همانند پرینتر های معمولی تک نازل FDM است. با این تفاوت که پرینتر سه بعدی دو نازل به صورت خودکار طبق زمان از پیش تعیین شده فیلامنت ها را تعویض می کند.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

روش ها

در واقع روش های مختلفی برای پرینت سه بعدی چندین فیلامنت وجود دارد:

روش اول: تعویض دستی فیلامنت

این روش، با هر پرینتر سه بعدی تک نازل نیز قابل اجرا است: به صورتی که پرینتر سه بعدی را در میانه کار متوقف می کنیم، فیلامنت اصلی را جدا می کنیم و با قرقره ای دیگر جایگزین می کنیم سپس پرینت را ادامه می دهیم. این کار زمانبر است و کیفیت و ظاهر محصول نهایی ممکن است خراب شود زیرا ممکن است فیلامنت جدید به فیلامنت قبلی نچسبد.

روش دوم: ذوب کردن

بعضی از پرینتر های سه بعدی قادر به ذوب چندین فیلامنت در نسبت ها و رنگ های مختلف در اکسترودر خود هستند. برای انجام اینکار شما مجبور به خرید یک پرینتر سه بعدی جدید هستید اما می توانید قطعات را در چندین رنگ پرینت کنید و جلوه های رنگی زیادی بسازید.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

روش سوم: پرینت با دو نازل

در این روش قطعات پرینت سه بعدی، با استفاده از یک پرینتر سه بعدی به همراه دو نازل جداگانه ساخته می شوند. که هردو نازل قادر به پرینت سه بعدی فیلامنت های متفاوت به طور همان هم زمان هستند. یا یکی از نازل ها فیلامنت را برای قطعه مورد نظر اکسترود کند و نازل دیگر فیلامنت ساپورت گذاری را پرینت سه بعدی می کند. این روش زمان پرینت سه بعدی را کاهش می دهد و جلوه های رنگی ایجاد می کند.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

معایب و مزایا

ساپورت گذاری: از منظر عملکردی، شاید مهمترین مزیت پرینتر های سه بعدی با اکسترودر دوگانه، توانایی ترکیب یک فیلامنت استاندارد با فیلامنت ساپورت گذاری قابل حل است. زیرا نه تنها به تلاش زیادی برای حذف ساپورت ها نیاز نیست بلکه اثری از ساپورت ها نیز بر روی قطعه پرینت سه بعدی به جا نمی ماند. رایج ترین فیلامنت های ساپورت گذاری PVA و HIPS هستند که PVA در آب و HIPS در limonene قابل حل هستند.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

پرینت رنگی: اگر ظاهر و جذابیت برای شما مهم است، یکی از مشهود ترین مزیت های پرینتر سه بعدی اکستروژن دوگانه، توانایی پرینت سه بعدی در دو یا چند رنگ است. همچنین اگر می خواهید قسمت های مختلف مدل شما از یک دیگر مجزا باشد پرینت سه بعدی آن در چند رنگ می تواند مفید باشد. برای مثال مدل های آموزشی در حوزه ی آناتومی و خودرو.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

افزایش سرعت: با تقسیم کار بین دو اکسترودر مجزا می توان در زمان صرفه جویی کرد. به طور کلی برای پرینت سه بعدی قطعه ای با رنگ، مواد و ساختار ساپورت متفاوت لازم نیست مدت زیادی منتظر بمانید تا ایده ی خود را به واقعیت تبدیل کنید.

افزایش استحکام: اکستروژن دوگانه این امکان را مهیا می کند که مواد پرینت سه بعدی خود را با ماده ای سخت تر تقویت کنید. برای مثال، یک نازل، بیشتر قسمت های مدل پرینت سه بعدی را با استفاده PLA و نازل دیگر فقط بعضی از قسمت ها را با فیلامنت فیبر کربن پرینت کند. به این ترتیب محصول نهایی می تواند بسیار مستحکم تر باشد.

قیمت بالا: یک پرینتر سه بعدی با اکستروژن دوگانه قیمت بالاتری نسبت به پرینتر سه بعدی تک نازل دارد. البته می توان پرینتر سه بعدی خود را ارتقاء دهید. این روش ارزان تری از خرید یک پرینتر سه بعدی جدید است.

تعمیر و نگهداری بیشتر: قطعات پرینتر سه بعدی همیشه دوام نمی آورند و نیاز به مراقبت و تعمیر مکرر دارند. لازم به ذکر است که با وجود دو نازل و اکسترودر، مشکلات هات اند دو برابر می شود و همچنین باید همیشه مطمئن شوید که هردو اکسترودر کالیبره باشند.

پرینتر سه بعدی با اکسترودر دو گانه

مقایسه محصولات

محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!

محصولات مورد علاقه

لیست علاقه مندی های شما خالی است!

پرفروش ترین محصولات